Betaler du for meget for din forsikring?

billig forsikringMange danskere betaler den dag i dag alt for høje priser for deres forsikringer. De fleste har mulighed for at spare sig selv for tusindvis af kroner hvert eneste år og stadigvæk være mindst lige så godt dækket, hvis uheldet skulle være ude. Det er tilmed legende let og lynhurtigt for dig som privatperson at skifte fra dit nuværende selskab og over til et nyt.

Det er Nemt og hurtigt at tjekke din online pris hos Next Forsikring her.

Biler, huse, indbo og dyr. Ja, der er helt afgjort en bred vifte af forskellige ting, som man skal huske at få forsikret hos et de danske forsikringsselskaber, som man kan vælge imellem.

En væsentlig ting at være opmærksom på i forbindelse med at du skal ud for at erhverve dig en ny forsikring, er utvivlsomt den pris, som du skal betale for det pågældende produkt. Der er nemlig vidt forskellige priser at finde hos landets forsikringsselskaber, og det er derfor vigtigt, at man holder skarpt øje med forsikringsselskabernes priser, for der kan nemlig være penge at spare – rigtig mange penge!

Store prisvariationer for det samme produkt

Man skulle måske tro, at prisudsvingene hos de forskellige forsikringsselskaber skyldes, at der er store variationer i indholdet af de forsikringer, som man tegner, men dette er dog langt fra tilfældigt.

Faktisk kan du i mange tilfælde opleve kolossale prisforskelle eksempelvis på en bilforsikring, da selskaberne tager højde for en lang række forskellige faktorer, når de skal fastsætte prisen på din forsikring.

Sparede over 21.000 på en bilforsikring

Forleden ønskede en 19-årig ung mand fra Midtjylland at tegne en forsikring af sin nyindkøbte bil. Der var her tale om en sort Hyundai Getz fra år 2003, som havde kørt 137.000 kilometer.

Da den 19-årige ønskede at tegne sin bilforsikring, oplevede han noget yderst besynderligt. Da den unge midtjyde ønskede at tegne en forsikring til sin nye bil, var der ekstreme udsving i de priser, som han blev oplyst om hos de forsikringsselskaber, han valgte at ringe op til.

Det første forsikringsselskab, som den 19-årige valgte at ringe til krævede en pris lydende på ca. 9.300 kroner for at tegne en 1-årig ansvarsforsikring på den unge mands bil. Prisen ville forudsætte, at mandens årlige forbrug ikke ville komme til at overstige 10.000 kilometer årligt.

Efterfølgende kontaktede den unge tilbudsjæger endnu et forsikringsselskab i håbet om, at der fandtes en billigere løsning og til hans store glæde, var der faktisk mulighed for at spare næsten 3.000 kroner på hans ansvarsforsikring, hvis han valgte at gøre brug af det næste selskab, han ringede til. Prisen for at få forsikret bilen ved dette selskab lød nemlig på 6.933 kroner, hvilket naturligvis var en væsentligt mere attraktivt pris.

Efterfølgende forsøgte den unge bilejer sig med endnu et forsikringsselskab men fik sig dog her et væsentligt chok over den pris, der skulle betales for forsikringen hos det tredje forsikringsselskab. Her lød prisen for en ansvarsforsikring på den 19-åriges Hyundai Getz 1,3 fra 2003 på over 28.000 kroner. Dette svimlende beløb var altså mere end 21.000 kroner over den pris, som den unge bilejer skulle betale hos det billigste selskab.

Med andre ord er det i høj grad med at holde øjnene godt åbne, når man står og skal have erhvervet sig en ny bilforsikring, så man får gjort sig den bedst mulige handel, og så man undgår at ende med at skulle betale kolossale overpriser eksempelvis for at få forsikret sin bil.

Spar penge på alle typer af forsikringer

Der er mange forskellige typer af forsikringer, som man vil have mulighed for at spare penge på, hvis man blot sørger for at skifte fra sit nuværende forsikringsselskab over til et nyt. Uanset om du står og skal have tegnet en forsikring af dit indbo, eller du ønsker at tegne en kaskoforsikring på din bil, kan du være sikker på, at der kan være store udsving i priserne på forsikringer, hvilket med andre ord betyder, at du har mulighed for at spare dig selv for mange tusinde kroner år efter år, hvor du skifter fra et af de dyreste forsikringsselskaber over til det billigste.

Samtidig er det desuden også værd at huske på, at der er visse forsikringsselskaber, der tilbyder samlerabat, hvilket gør, at du kan spare ekstra mange penge på dine forsikringer.

Der er store samlerabatter at hente ved at skifte din forsikring til Next Forsikring A/S

Det kan sagtens betale sig at få kigget forsikringspriserne igennem

Det fantastiske ved at afsætte en smule af sin tid til at få taget et kig på sine nuværende forsikringer er, at man kan opnå meget store besparelser hvert eneste år i de næste mange år frem. Dette betyder, at du på sigt kan se frem til en besparelse på mange tusinde kroner, og derfor er der bestemt ingen tvivl om, at den tid, som du bruger på at tjekke forsikringspriserne igennem kan være givet rigtig godt ud.

Et af de bedste steder du kan gå hen, hvis du har et ønske om at få en fabelagtig forsikring til en yderst favorabel pris er hos det danske forsikringsselskab, der hedder Next Forsikring.

Next Forsikring er et af de billigste forsikringsselskaber i landet

Ønsker du at spare mange penge på dine forsikringer hvert eneste år, så er der faktisk super fine muligheder for, at dette kan lade sig gøre, hvis du vælger at gøre brug af Next Forsikring.

Next Forsikring er et selskab, der af flere omgange er blevet kåret som værende det billigste forsikringsselskab, og det betyder, at du som privatperson kan regne med at spare dig selv for en hel del penge, hvis du vælger at anvende Next Forsikring i stedet for at benytte et af de mange andre danske forsikringsselskaber.

Dette gælder uanset, om du ønsker at få tegnet en dyreforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring eller en af de andre forsikringstyper, der tilbydes hos Next. Dette selskab er nemlig i rigtig mange tilfælde væsentligt billigere end et hav af de øvrige selskaber på det danske forsikringsmarked.

Såfremt du ønsker at læse mere om mulighederne for at spare penge på dine forsikringer ved at benytte Next Forsikring, kan du med fordel klikke dig ind på selskabets hjemmeside allerede i dag og læse mere. Selskabets hjemmeside hedder Next.dk, og her vil der desuden være mulighed for, at du kan beregne en pris på netop den forsikring, du ønsker at tegne.