Byhus til leje i Competa i Sydspanien

2.640 kr.pr.uge

3.000 kr. pr.uge i juli/aug.

Beliggenhed:
Calle De Picasso 5
Competa
Spanien

Charmerende byhus til leje i en hyggelig landsby i bjergene. Competa ligger tæt på Costa del Sol og Malaga. Der er stadig ledige uger i sommerferien 2018.

Byhuset har 3 værelser og er på 90 kvadratmeter med tagterrasse.

Huset er lyst og venligt med flere terrasser og en gårdhave. Over alt i huset er fuld air-con varme/ kulde og Wi-Fi. Huset er beliggende i et roligt område af Competa uden direkte gadestøj men med masser af fuglestemmer fra de omkringstående træer. Alle terrasser er smukt beplantede med vin og jasminer, og har fl. spisepladser og solsenge og de smukkeste solnedgange over havet, bjergene, og byen. Hvert værelse har direkte adgang til egen terrasse. Gårdhaven (patioen) er delvist overdækket med vin, og her findes et nyetableret udekøkken.

Kontakt udlejer: +45 30284444

Stueetagen indeholder en hyggelig dagligstue med spiseafd. og et køkken. Fra stuen er der direkte adgang til en terrasse.
En halv etage oppe kommer man til et rummeligt badeværelse m. vaskemaskine og husets patio. Her ligger også et soveværelse med en dbl. seng og en tilhørende lukket, overdækket terrasse.
En trappe fører op til et smukt lyst værelse med 2 enkelte senge. en dbl. glasdør fører ud til en delvis overdækket terrasse med vin og måneblomster.
I køkkenet findes service til 8 personer, elovn, microovn ,blender og en kaffemaskine.
Lejeprisen er incl. forbrug og sengelindet, div. håndklæder.
Men slutrengøringen koster 85 Euro der betales kontant ved ankomst.
Huset er registreret som turistbolig efter loven.
Huset ligger 50 m. fra P pladser og 150 m. fra Cafe/ restaurant samt et lille supermarked.
Competa ligger i et meget smukt og bjergrigt område, hvor der er et netværk af små offentlige stier der snor sig imellem appelsinlunde og oliventræer. I Competa er der god mulighed for at gå ud at spise og der er to svømmebassiner i byen, der kan benyttes.
I bil er der kun 25 min til Middelhavets dejligste strande.
Kontakt udlejer for pris tilbud ved leje af mere end 1 uge.

Læs mere på Competahus.dk

 

Ledige datoer: